+381 21 7955 701 • Vital AD Kulski put bb 21460 Vrbas

Kompanija Vital nastavlja da podržava značajno književno priznanje: Nagrada „Zlatni suncokret“, u javnosti poznata i kao Vitalova nagrada.
Ove godine, nagrada se dodeljuje dvadeseti put za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom području u žanrovima romana, pripovetke, poezije, književne kritike, eseja i književne publicistike, objavljeno u toku prethodne godine.
Žiri je u uži izbor uvrstio šesnaest knjiga koje se po ostvarenom tehničkom nivou i literarnoj strasti izdvajaju iz tekuće produkcije.

Kompanija Vital nastavlja da podržava značajno književno priznanje: Nagrada „Zlatni suncokret“, u javnosti poznata i kao Vitalova nagrada. Ove godine, nagrada se dodeljuje dvadeseti put za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom području u žanrovima romana, pripovetke, poezije, književne  <A title='' href=''>kritike, eseja</A>  i književne publicistike, objavljeno u toku prethodne godine. Žiri je u uži izbor uvrstio šesnaest knjiga koje se po ostvarenom tehničkom nivou i literarnoj strasti izdvajaju iz tekuće produkcije.” width=”1120″ height=”1600″ /></a></p>
<p>  <A TITLE='' HREF='' ></A> . <A style= .